zaterdag 9 april 2011

De afgelopen dagen..........

De afgelopen dagen zijn voorbij gevlogen. Zo was het maandag en nu is het  al weer zaterdag. Ik heb nog heerlijk lopen nagenieten van de 'show en tell' van Ingrid, alias Supergoof, van zaterdag jl. bij Quilt it Dotty. Bij quilts horen vaak verhalen, en die werden verteld........ Quilts nodigen uit om aangeraakt te worden, en aan het eind zaten veel dames met een quilt op schoot........ Kortom, een geweldig gezellig en inspirerende middag!

Verder stond deze week het sandwichen van de quilt van een vriendin op het program. Ik heb nl. een eettafel van 2,30 meter lengte. Ideaal dus voor het dubbelen van een tweepersoons quilt. Mijn eigen 'Roll Roll Cotton Ball' quilt staat nog in de spreekwoordelijke steigers. Maar nu ik het resultaat van Monique heb gezien begint het toch aardig weer te kriebelen............. Toch maar snel weer eens achter de naaimachine kruipen.

 Kijk...... prachtig toch?!

 
En wat vind je van dit? 
Synchroonrijgen!!!!!!!


2 opmerkingen:

Mieneke zei

Hoi AnneClaudine, Time flies when you have fun... en plezier hebben jullie zeker gehad toen jullie aan het sandwichen waren. Wat een schitterende quilt. Weet je wat ik ook zo mooi vind? Deze quilt heeft een echte border. Dat ontbreekt er toch wel vaak aan is mijn idee. De top is klaar, we zetten er een stuk lap aan en quilten maar! De border krijgt vaak niet genoeg aandacht, maar dat is bij deze quilt zeker niet het geval! Wat zal hij prachtig zijn als hij helemaal gequilt is! Groetjes, Mieneke

Henny zei

Hoi Anne Claudine,
Wat is Monique al ver, mijn RRCB zit nog in stukjes in een plastic bak. Misschien moeten we daar ook een dag voor nemen? we hebben er nog een aantal over ;-)