zaterdag 30 april 2011

Over klosjes en muizen............

Zaterdag, dus klosjesdag. Koninginneklosjes wel te verstaan. Nee, ze zijn niet oranje, gewoon allerlei kleurtjes. Lekker scrappy. Wel zijn er vandaag nog vijf bijgemaakt. Dat mocht ook wel want de rest van de week was er niet veel van gekomen. De aankleding van de wagen voor de optocht van vanmorgen was een van de reuze gezellig bezigheden. Daarnaast nog een muizenvolkje gemaakt voor de vrijmarkt. Hier even wat foto's ter illustratie:
                                             't Zijn er 10 deze week.

                                                 Het muizenvolkje!

Over muizen gesproken. Vanmiddag was ik even thuis toen Kissa een muis binnenbracht. Cadeautje! Alleen brengt die gekke poes levende muizen mee naar binnen. Voor haar een klein detail, voor ons toch niet echt handig. Vangen dus. Kijk, als dat vaker gebeurt ( en ik krijg inderdaad vaker levende cadeautjes) dan word je daar zelf ook vaardiger in. Die muis had ik dus zo te pakken. Meestal schrikken ze daar zo van dat ze verstijfd van schrik zo naar buiten gebonjourd kunnen worden. Deze niet, wat bijten dat beest!!! @#$%&%@+*&# rotmuis!!!!!!!!! Goed, muis naar buiten gemikt en de pleisters en jodium maar opgezocht......... zucht. Vraagje: bestaat er bijscholing voor poezen????

De optocht maakte veel goed vandaag. Kijk maar:

                                              Een stoere Robin Hood

 
De wagentjes staan startklaar voor de optocht. Touwen er aan en trekken maar! 
Het resultaat van de avonden knutselen was er ook: de eerste prijs!                                                          Geen opmerkingen: