dinsdag 6 december 2011

Oh, kom er eens kijken...........

Zo, pakjesavond is weer voorbij. De beste oude man weer richting het zuiden en wij kunnen ons weer opmaken voor de kerst. Maar wat was het weer leuk dit jaar! Geert heeft volop genoten en in spanning gezeten. Hier een paar foto´s ter illustratie:

De sinterklaasvlag wapperde er vrolijk op los. Zo wisten de pieten waar ze naar toe moesten rijden...........


Komt hij er al aan??????????????

De Zuthemse Sint komt dan weer eens per koets of tractor. Dit jaar kwam hij met de camper. Wel zo comfortabel lijkt me.......


Meester Gerard ontvangt de Sint hartelijk. En ondertussen......... snoept hij lekker van de pepernoten!


's Avonds was het heerlijk avondje gekomen! Spelletjesfanaat als Geert is was dit toch wel een heel leuk cadeau om van de Sint te krijgen.
We hadden nog een verjaardag te vieren dit weekend. Boetsie werd één (en is nog steeds een gigantische dondersteen....)Samen met Geert werd een cadeautje voor Boets uitgezocht, een reuze kauwbot. Geert ( die sinds de vakantie iedere week een zakcentje krijgt) wilde ook zelf nog iets voor zijn vriendje kopen van zijn opgespaarde geld. Nou, Boetsie is zoals je ziet reuze blij met een speel- en knaagtouw. Gefeliciteerd Boets, dat je nog maar lang bij ons mag rondbanjeren!


Is er nog gequilt deze week? Weinig, moet ik je bekennen. Maar, er zijn wel een aantal klosjes aan elkaar gezet. Ik maak er voor de hanteerbaarheid maar even blokken van 16 bij 16 klosjes van. En het begint nu al ergens op te lijken, die minikloslapjes..............

1 opmerking:

Shirley zei

Wat een spannende tijd is dit als je kleine kinderen hebt, geweldig, dat serieuze snoetje! Is jullie hond alweer 1 jaar, dat gaat snel zeg! En ooh bravo wat zien jouw klosjes er mooi uit, die kleuren en dat contrast met het donkere, daar houd ik zo van.