zondag 12 februari 2012

Grrrrr....... drakenleed.........

Hé kijk eens............ wie hebben we daar nu weer?

Goed kijken! Kom maar wat dichterbij als je durft..............

TADAAAAAAAAAAAAAAA! 


Ja hoor, ik ben het: Draakje!
Eindelijk is het dan zover dat mijn voor en achterkant écht aan elkaar worden gequilt. Nou ja echt? 't Is dat mijn poten vastzitten maar anders had je ze vast over mijn oren zien zitten. Wat een hoop gefoeter hier van die drakentemster hier achter die naaimachine. En ze heeft nog groot gelijk ook. Kijk, ik snap best dat er eens een draadje kan knappen maar dit?!? De hele trukendoos is in stelling gebracht, incl. telefonisch consult bij een quiltvriendin die eenzelfde machine bezit. Niets helpt. Ai, ai, ai, dat wordt dus doorploeteren tot het bittere einde.................... Morgen dus, nu heeft ze er de brui aangegeven................

 Groeten van Draakje

P.S.  Kan er iemand voor oordoppen zorgen..........maatje drakenoor  M.......?!?

7 opmerkingen:

Jantine zei

Mmm... nee, die heb ik nog nooit gezien in de winkel, sorry, ik ben bang dat je het gefoeter nog even moet aanhoren.
Misschien kun je nog even doorgeven dat ik wel eens gehoord heb dat het garen een nachtje in de koelkast leggen wil helpen. Ik weet ook niet waarom, maar het is de moeite van het proberen waard toch?

Shirley zei

Ow wat balen, zie dat je niet free motion quilt, heeft dat een reden?

ina zei

waarom gebruik je je freemotion voet niet? Nu blijf je draaien, lijkt me ook lastig. Sterkte met je machine trouwens, wanneer die kr..... het niet doen......

Hermie zei

Zo te zien ben je met de applicatiesteek bezig? Probeer eens een spijkerstofnaald, het kan zijn dat de draad knapt omdat de naald niet soepel door de batikstof gaat.

AnneClaudine zei

Het gewone naaivoetje gebruik ik altijd bij het ´in the ditch´ quilten. Dit gaf geen problemen. Bij de free motion functie gebruik ik uiteraard het quiltvoetje. De draad knapt telkens bij het free motionquilten. Top stitch naald, aurifil garen boven en onder enz. enz. Niets helpt.

bineke zei

inderdaad balen, als je dan zover bent, om de quilt af te maken. ik kan je geen advies geven, maar hoop voor geert dat je het draakje verslaat.

Anoniem zei

Oh gaaf, die draak! Hier geen adviezen (want geen verstand van naaimachines), maar succes gewenst. Hou vol! Komt vast goed.