woensdag 1 februari 2012

Na de Bee is het goed............

Na zo'n gezellige dag is het goed uitrusten............... Tenminste, dat gold wel voor mij. Maar, wat was het leuk! Het was heerlijk om te zien dat iedereen zijn of haar draai vond, contact legde met andere quilters, ideeën uitwisselde enzovoort. Ruim dertig mensen waren er in totaal. Plek genoeg voor de meegebrachte quilts en een heerlijk lunchbuffet van alle meegebrachte lekkernijen. Kijk maar even mee.............
Lans de wanden hadden we waslijn gespannen. Stevige knijpers erbij en hangen maar met die quilts!Lies Bos heeft iedereen hard aan het werk gekregen met de workshop. Mijn pakketje ligt hier nog naast de computer te wachten op actie.............ik was te druk met tuuterdetuut: koffie, thee, waar is dit?waar is dat?
Hindert niets, het was geweldig om te doen.
Ook de komst van Asesala , een stoffenwinkeltje met zeer mooie, speciale afrikaanse stoffen. De eigenaresse, Mary Steverink, importeert deze stoffen vanuit kleinschalig opgezette fabriekjes waar veel aandacht is voor de werkomstandigheden van de werknemers (zo min mogelijk chemicaliën, goede werkomstandigheden, samenwerken met de lokale bevolking enz.) ,de principes van Fairtrade.


De afgelopen dagen kwam één en ander weer voorbij op de lijst van de quiltkletsers en diverse blogs. Dat is heerlijk nagenieten!
En de vraag: 'doe je dit volgend jaar weer?' werd veel gesteld. Nou, als jullie dan weer net zo gezellig en enthousiast aanwezig zijn, dan ga ik er voor!


Zo ergens aan het einde van januari 2013? Prima remedie tegen een winterdipje toch?!?

3 opmerkingen:

Anita A zei

Hoi Anne-Claudine,
Het was zaterdag gezellig en leuk. Zowel de ruimte, de workshop en alles wat je daarom heen nog had georganiseerd was leuk gedaan. Als je het volgend jaar weer organiseert ben ik er graag bij!!
groet,

Hermie zei

leuk hoor, ik ben er als ik gezond blijf graag weer bij en weet nu al wat ik mee ga nemen voor de pot luck.(LOL)

Jantine zei

Ohhh.. misschien kan ik dan ook wel!