zondag 11 maart 2012

Bob klaart de klus..............

Hé, kijk toch eens even, hier wordt hard gewerkt!

Hey, just look here!
 

t Lijkt warempel wel een heel dorp wat hier zo uit de grond wordt 'gestampt'. Wat een huisjes! Kijk, de opzichter komt een kijkje nemen. Zo te zien is hij aardig tevreden.

What a lot of  houses! Look, the overseer will take a look. Looks like he is quite satisfied.

Ahhh, nu zie ik het. Het is Bob de Bouwer! Kijk hem daar eens stoer staan met zijn wagens en gereedschap............. Die heeft aardig doorgewerkt de afgelopen weken. En de opleverdatum voor de huisjes heeft hij ruimschoots gehaald. Hij is zelfs twee dagen te vroeg. 
Klus geklaard!
Goed gedaan Bob!!!

Ahhh, now I see it. It's Bob the Builder! Look at him standing over there with his trucks and equipment ............. He has worked hard in recent weeks. And the completion date for the houses he has amply achieved. He is even two days early.

 Job done!

Well done Bob!

7 opmerkingen:

inge zei

kunnen we het maken, nou en of ;-)

Hermie zei

eerlijk is eerlijk, Bob werkt hard

Ellie zei

Geweldig leuk; de huisjes én het verhaal.
Groetjes, Ellie.

Shirley zei

Leuk blogje, mooie huisjes, en Bob is echt in zijn element

Janet zei

Tja met hulp van zo'n bob de bouwer gaat het bijna vanzelf!(hmm of toch niet helemaal?) maar ze zien er in elk geval prachtig uit!
groetjes janet

Inge zei

Via via via, een hele lange omweg in ieder geval, kom ik hier nu zomaar terecht op het bouwterrein van de enige echte bouwer, Bob! Wat gaaf dat ik nu eens zie hoe hij werkt. Hij mag mij ook eens komen helpen. Jeetje, wat een mooie huizen bouwt hij. Ik ga dit morgen aan mijn kleinkinderen laten zien, die zijn nl. ook fan van Bob.

Groetjes,
Inge (Inge S van de kletsers)

Jantine zei

Petje af!