maandag 16 december 2013

Celtic Solstice update....


Wat is het weer leuk om mee te doen met de mystery van Quiltville. Al die losse onderdelen die je maakt, en dan zelf even in een patroontje legt........ maar welke plek krijgen ze in het ontwerp van haar (klik!) ??? Ik ben benieuwd, jullie ook? 


Ben nu net terug van een rondje van een km of vijf. Onderweg nog even een eekhoorn de schrik van zijn/haar leven bezorgd terwijl het diertje rustig met een eikel aan het slepen was.......... Komt daar ineens zo'n mens aan hollen met knalpaarse schoenen (en ja met neon groene veters). Beestje holde de verkeerde kant op, dacht dat hij me voor kon blijven, hij had er een aardig tempo in trouwens. 


Gezien de vaart van de grote gevaarlijke achtervolger (ik dus) besloot het dat een boom in racen toch een beter alternatief was dan door blijven sprinten. De eikel was bij het begin van de sprint al overboord gegooid. Tja, voor een scene á la Ice Age kun je dus ook in Laag Zuthem terecht...

En nu? Lekker fris gedoucht  met een kop koffie en een broodje richting................ Jawel! het laatste stapeltje chevrons!
En dan op naar part 3.

To be continued....

2 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Leuk! Door de gebeurtenissen hier loop ik een beetje achter...
Komt vasts wel weer goed...
Ben benieuwd hoe de vorige Bejaarden-Bee was....
Groetjes, Ria.

Jantine zei

Goed bezig! Zowel op loop als naaigebied!... ik doe ook mee... moet ook nog even een sprintje trekken om morgen weer verder te kunnen...