zondag 19 juni 2011

Een dag met van alles en nog wat....

Jaaaa, de dag begon al goed met Geert die, vanwege Vaderdag, vroeg uit de veren was. Snel mee Boetsie uitlaten (met zijn pyama onder zijn rode overalletje!)en toen bij het ontbijt zijn zelfgemaakte cadeautje aan papa geven. Ietwat verlegen kwam er ook nog een bijpassend versje uit ;-)) Al kan je er van zeggen wat je wil ('t is commercieel, voor de winkeliers etc) voor de meeste kinderen is het toch een feestelijke gebeurtenis.
Dat deed me denken aan mijn moederdagcadeautje. Ik kreeg van Geert een vrolijk zelf geschilderd doosje met een paar snoephartjes er in.............
Dat doosje stond nog keurig, maar inmiddels leeg, op mijn bureau. Tijd om er een goede bestemming voor te vinden. Ik heb de vorm omgetrokken en in dubbele stof uitgeknipt. Vervolgens gestikt en gevuld. Het kussentje in het doosje geplaatst en voila!
Een prima, en afsluitbaar, speldenkussentje voor mijn kleine applicatiespeldjes en naalden.

Het weer liet ons in de steek vandaag, dat werd dus een dagje binnen spelen. Hoog tijd om de schilder spullen weer eens op te zoeken.
Geert ging vol enthousiasme aan de slag en beschilderde een plankje waarop we haken gaan bevestigen om als kapstok dienst te doen, en ging (met mijn goedvinden) door met het versieren van een lelijk notitieboek wat ik veel gebruik tijdens mijn werk.
Het resultaat mag er zijn................
'Mam, ik ga madeliefjes voor je maken'

En deze jongedame was na een wandeling en een partijtje ravotten uitgeteld!


Tot slot nog even de klosjes van deze week: 13 stuks.

Dat brengt de totaalstand inmiddels op 164!

2 opmerkingen:

Shirley zei

Wij hebben ook nog bijna alle moeder- en vaderdagknutsels bewaard, dat doosje is heel slim in hergebruik. De pompoenen staan er mooi bij zeg, hier zijn ze nog lang niet zo groot, geef je ze mest of zo?

Jantine zei

Wat leuk om je via mijn blog weer tegen te komen, ik moet af en toe aan je denken, vooral als ik richting mijn ouders rij.
Wie weet komt het er nog wel eens van om elkaar weer te ontmoeten!