woensdag 12 oktober 2011

Zucht.............

Een paar dagen geleden liep ik even de tuin in toen ik vanuit mijn ooghoeken iets langs zag vliegen. Warempel, een prachtige libelle. En niet zo maar één, nee een reusachtig exemplaar. En, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, ging het beestje volledig relaxt aan de waslijn hangen. Een echte 'hanglibelle' dus. En ik maar denken dat ze graag langs de waterkant zitten...........

Een tijdje geleden heb ik je al eens wat resultaten van een workshop bij Maaike Bakker laten zien. De afgelopen week heb ik alles maar weer eens opgezocht, moed verzamelt en verder geprutst.

Ook de klosjes hebben een vervolg gekregen. En alhoewel de voorraad nog in elkaar te zetten stukjes deze week ook weer groeide zijn er toch ook een aantal in elkaar gezet. En ondanks dat ik met dit project al weer een aantal maanden bezig ben blijft het leuk en stimulerend om iedere week een aantal van deze blokjes te maken. Al is het er maar één zegt Henny altijd. Nu, het waren er acht deze week, maar toch. Niets voor jou zo'n leuk project voor de wintermaanden?


Soms heb je van die dagen dat je zou willen dat je ogen in je achterhoofd had. Zeker op het moment dat er kleine kinderen of een ondeugende puberende hond in je woonkamer rondscharrelen en het een ietepetieterig momentje nét iets té rustig is...... Ken je dit niet? Prijs je gelukkig! Onze Boets pubert, haalt streken uit, bijt, knauwt, knaagt en sloopt. Bewijs? Ra,ra wat wás dit?
Dit was, met de nadruk op was, een grote klos aurifil garen............

Ehhh, Wat nou vrouwtje? Ik ondeugend?
Zucht.............

1 opmerking:

Jantine zei

Tja, wat moet ik daar nou van zeggen...