zaterdag 31 december 2011

´t Laatste berichtje...............van 2011.......

´t Laatste blogje van dit jaar alweer. 31 december 2011.
De 51e verjaardag van mijn lief (die een enorme hekel heeft aan zijn verjaardag...) en natuurlijk oudjaarsdag. Een dag om terug te kijken naar het afgelopen jaar. 2011 was het jaar van de komst van onze Boetsie (mei)de vliegende start van Draakje, van 275 klosjes, van een aardig (weet niet exact hoeveel) vingerhoedjes en de voorbereidingen voor hét bouwproject van 2012, de huisjes! En oudjaarsdag is natuurlijk dé dag om oliebollen te bakken. Vanwege de oliebollenlucht heb ik in de schuur staan bakken, 't ging prima en ze zijn heerlijk!


Daarna samen met Geert alvast het oude jaar uitgezwaaid met behulp van knalerwten ( wist tot voor kort niet dat zoiets bestond :-) )en natuurlijk sterretjes.
Compleet met beschermende bril (op het jeugdjournaal gezien) en oordoppen. Dat laatste was geen overbodige luxe, ze staan hier in de straat (!!!) met melkbussen en carbid te knallen!
Ik wens jullie, en allen die je lief zijn, veel heil en zegen voor het komende jaar toe!
Tot volgende jaar!

Lieve groet,
Anne Claudine

2 opmerkingen:

inge zei

gelukkig nieuwjaar!

Jantine zei

De knalerwten hebben hier ook hun intrede gedaan. Ook leuk als cadeautje als iemand eigenlijk geld wil hebben... knalerwten, paar eurootjes er op plakken...