zondag 8 januari 2012

Het jaar 2012.........

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar! Er staat weer van alles te gebeuren. Zoals vele andere quiltsters ben ik als een blok gevallen voor het huisjesproject van Jeanneke. En ja hoor, huisje nummer 1 is gebouwd:

Heerlijk ietepetieterig (7,5 x 7,5 cm) maar oh zo leuk! Ik kon er geen genoeg van krijgen en heb er nog een aantal in de stijgers gezet:
Het wordt al een buurtschapje.......... Op naar het dorp! De afgelopen dagen waren we in Grijpskerke (Zeeland). Een aantal dagen uitwaaien met zuidwester storm, op sommige momenten windkracht 9............ Heerlijk naar het strand geweest op de momenten dat het iets rustiger was:

Heerlijk gesnuffeld in het winkeltje van Bernardien in Oostkapelle. Leuke stofjes, bandjes, kantjes, knopen en wolletjes. Je bent zo een uur verder :o)
Op weg terug naar Laag Zuthem nog een tussenstop in Brielle gemaakt en daar de open dag van atelier 't Quiltgebeuren bezocht. Eenmaal thuis snel een grote pan pompoensoep gekookt. Ik had de dames van de Hoogeveense Bee beloofd deze mee te nemen naar onze jaarlijkse kerst/nieuwjaarsquiltdag. Het was, zoals altijd, een beregezellige dag. Een leuke tasjesworkshop, veel lekkers en een melig potje quiltbingo en de dag was zo om.

En nu? Lekker nog even aanrommelen, spelletje doen met Geert enz. Morgen is de kerstvakantie écht voorbij en begint het 'gewone' leven weer. En stiekem vind ik dat best wel fijn.......

4 opmerkingen:

inge zei

beste wensen! wat heb je al leuke huisjes gemaakt! een heel dorp!

Shirley zei

Zo, jij bent al lekker van start gegaan, zoveel al klaar! Ze zijn ook te leuk voor woorden.

Jantine zei

Wat een heerlijke strandfoto! En al een heel dorp in de steigers, petje af!

Noa zei

Hallo Anne claudine wat leuk je hier wee te zien en dat je toch nog steeds quilt

gr