maandag 15 oktober 2012

Herfst....

Na een roerige zomer is de herfst nu echt losgebarsten. Er liggen grote pakken met bladeren langs de straat, in de tuin enz. Ook struikel je hier bijna (op de hoek van de straat) over de kastanjes. Hoog tijd om een lekkere herfstmaaltijd te maken dacht ik gisteren. 
Lekker stoofvlees................


 En deze aardappelen, paprika, ui, pompoen, wortel,knoflook, rozemarijn en tijm gingen samen met een scheut olijfolie een uurtje de oven in....................Het was heerlijk!

En de huisjes? Eh, tja, dat was een grote berg losse onderdelen totdat Bob zich er mee ging bemoeien. Alle stukjes die gedurende de zomer waren genaaid werden bij elkaar gelegd en aan elkaar gezet. En kijk nou! 22 huisjes er bij!

En, hoor ik je denken, lig je op schema? Welnee! Ik loop geweldig achter. De totaalstand staat op...............
112!!!
Maar het goede bericht is dat ik het nog steeds leuk vind en dus vrolijk doorga. Ik heb mij voorgenomen om deze maand maar eens te proberen 'bij' te blijven. Of dat lukt is de vraag. Wordt vervolgd............

3 opmerkingen:

Jantine zei

Heb je er nog altijd 109 meer dan ik ;-)

AnneClaudine zei

Kijk, dat is de positieve insteek ! ;-))

Shirley zei

Oeh dat ziet er lekker uit, zowel het stoofvlees als de groenteschotel, mmm je brengt me op een idee! Je bent verder met de huisjes dan ik, die nog niet eens op 50 zit, denk ik.