zondag 18 augustus 2013

Een dagje in de Luingahof......

Gisterochtend ging hier om half zeven de wekker. Beetje vroeg voor het laatste vakantieweekend, ik weet het, maar het was het wel waard. Om 8 uur kwam ik in Hoogeveen aan, alwaar we zouden vertrekken richting nog noordelijker streken. Hoe noordelijk? Nou, zo ongeveer in de termen van 'er gaat niets boven Groningen'! 
Met Jenny, Liesbeth, Henny (klik) en Bineke (klik) gingen we naar de De Luingahof in Bierum (klik) waar we te gast waren op de Oogst- en Kunstfair 2013. Om het patchwork en quilten te demonstreren en wat kleine hebbedingetjes voor de verkoop neer te leggen. Dit is het duo vd Haar & vd Haar, ijverig aan het werk zoals je ziet!

 Het was heerlijk zitten, daar in de prachtige boomgaard, tussen de appel- en pruimenbomen. Het zonnetje kwam regelmatig tevoorschijn en er waaide een briesje, zoals je ziet aan de fris wapperende quilttops. 
Het was een oergezellig dagje. Veel mensen gesproken, een paar mensen aangestoken met het quiltvirus, medequiltsters ontmoet, af en toe een loopje door de bongerd en nog wat kunnen doen aan het vingerhoedjesgebeuren............... 
Wat wil een mens, nee sorry, quiltster, nog meer?!3 opmerkingen:

Anita A zei

Ziet er gezellig uit, maar wel ver weg hoor!

Quilts van kippetje zei

Hallo!
Ik ben even nieuwsgierig.... wat hangt er nou links op de foto over die opstaande rand heen?? Al die gekleurde dingen.... bretels? keykoord?


Groeten,
Annemieke


inge zei

gezellig!