donderdag 26 mei 2011

Even voorstellen...............

Vorige week vrijdag gingen we met ons drieën op pad naar Friesland. 'Is het daar niet erg koud?' vroeg Geert.(grinnik)  'Hoe ver  moeten we rijden?. 'Nou, ruim een uur' 'was mijn antwoord en daar gingen we. Doel van onze reis was een gezin wat nog twee jonge hondjes uit een groter nest had.
Nu hadden we al eerder de wens om een hond in ons gezin op te nemen, maar de voorgaande jaren waren we te veel van huis weg om voor een hond een goed thuis te kunnen zijn. Maar nu ik vnl. vanuit huis werk liggen de zaken anders. Dus werd er hier weer hard nagedacht over een hond............ De sites van asiels werden veelvuldig bezocht, helaas zonder resultaat. Dan maar verder zoeken. Een rashond hoefde het voor ons niet te zijn, als er maar een fijn en betrouwbaar karakter in zat was het goed. En uiterlijk? Ach, sommige beestjes zijn mooi van lelijkheid ;-). Maar goed het werd een fries famke. Hier is ze:
                                                       Boetsie
Dit is onze Boetsie, nu vijf en een halve maand oud. Een chocoladebruine labrador met ergens in de bloedlijn nog een ander soort retriever. Ze heeft namelijk prachtige golven/slagen in de vacht op haar rug en staart. En, wat belangrijker is, ze heeft een bijzonder vriendelijk karakter.
Haar naam, Boetsie, is een verbastering van het Afrikaanse woord voor vriendje. En ze doet haar naam eer aan, ze is nu al stapeldol op Geert, en hij op haar!

Jullie zullen ongetwijfeld nog wel eens iets over deze bruine donderstraal lezen.

3 opmerkingen:

inge zei

gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding! een heel mooi exemplaar!

Henny zei

Anne Claudine, het is een plaatje!

Marianna zei

Gefeliciteerd met Boetsie! enne...die golfjes en slagen in hun vacht op de rug hebben volbloed labjes ook gewoon hoor, zonder inmenging van andere retrievers LOL! Onze Flopke is er zo eentje. Geniet van je puber en vooral VEEL STERKTE!