zondag 29 mei 2011

Over klosjes en hondenstreken..........

Ik zal maar eens beginnen met de klosjes van deze week. Al met al is het toch een redeijk aantal geworden. Hier zijn ze;


20 klosjes deze week!

En wat te denken van dit:


Geert had gisteren zijn zinnen gezet op de keukenweegschaal. Altijd leuk als je je een beetje verveeld. Eens even kijken hoeveel al die voertuigen toch wegen....... ;-)) Zie je dat vliegtuig boven op de stapel? Kwam nog 'aangevlogen' en moest daar toch echt landen. Gelukkig geen grote crash!

Verder vanochtend een heerlijk rondje gelopen. Geert mee op de tractor en Boetsie een groot gedeelte los van de lijn. Dat gaat al erg goed. Ze komt keurig voor je zitten als je haar terug roept. En brokjes doen natuurlijk ook wonderen.........

Ook al luistert de jongedame buiten al aardig goed, binnen trekt ze soms haar eigen plan (zoals een speelse pup betaamt). Nadat ze de Elsevier grondig had gelezen (lees: er confetti van had gemaakt) en na één nacht feilloos doorhad hoe ze de schuifdeuren tussen kamer en keuken kon openen waren we blij dat de bestelde bench arriveerde. Ze heeft nu dus haar eigen 'huisje'en daar zijn we allemaal blij mee! (slaapt ook wel zo rustig...)


En nu is het tijd om verder te gaan met de vingerhoedjes. Ik had het beloofd, moet ik het ook maar eens doen......... Hupsakee, aan het werk!

2 opmerkingen:

inge zei

show die vingerhoedjes maar gauw eens! ben benieuwd!

Shirley zei

mooie blokjes gemaakt, 20 in 1 week, lekker! LOL om Geert, herkenbaar, die nieuwsgierigheid ook.